Betöltés...
 

Zucchi

Image

CÉGISMERTETŐ

Az észak-olasz Zucchi cégcsoport a hagyományokban gazdag olasz textilipar két kiváló márkáját hozza közelebb a magyar vásárlókhoz. Ezzel együtt egy olyan széles termékpalettát kínál, melyben számos téma és csaknem minden izlés és árfekvés képviselteti magát. Néhány éve a nagy hírű Bassetti cég is a Zucchi csoport tagja és ma a termékeket a nemzeközi piacon együtt kínálják. Évente kétszer jelentkeznek új kollekciókkal, ezek piacra kerülése pár héttel eltérhet, a rendelési határidők is ezt tükrözik. A Zucchi csoport forgalmazza még A Laura Ashley, Lacoste, Descamps ágyneműket is, ezek a termékek is képviseletünkön keresztül rendelhetőek. A raktáron lévő kollekcióra a rendeléstől számított kb. két hét szállítási határidőt garantálnak. Az átlagos rendelési érték partnereinknél mininum 2000 Euro/alkalom. 1000 Euro felett is lehet rendelni, ez esetben a gyári árat 10% felár terheli.

.
A kollekciókból katalógust képviseletünk térítésmentesen tud küldeni, a termékekből anyagmintákat készséggel bemutatunk. Terméktípusonként 1 db mintadarabot a listaár kb. 60%-ért lehet rendelni.

TERMÉKEK

Image A termékek eltérő fantázianéven kollekciónként csoportosítottak. Közöttük megtalálhatóak ágyneműgarnitúrák, ágytakarók, plédek, díszpárnahuzatok, asztalterítők, készfüggönyök, törülközők, fürdőszobaszőnyegek, fürdőköpenyek


ÁRURENDELÉS

A szükséges adatok:

  • Megrendelő cég neve és címe, valamint Közösségi adószáma (első alkalommal csak):
  • A katalógusban szereplő termékkódok egyértelműen beazonosítják az árut. Az esetleges elírások elkerülésére kérjük megjelölni
  • a Design-t: pl. Zucchi Collection, „Rio”
  • termékfajtát: pl. paplanhuzatos garnitúra, 140*200 cm
  • a színkódot var. 1, 2,…
  • Megrendelt mennyiséget (db). Egyes termékekből pl. asztali futók, díszpárnák a megrendelési egység 4 db, de ezt a katalógus is jelöli.

A rendelés módja

'Továbbítás a budapesti képviseleten keresztül.
A megrendelés elküldhető a cég saját szokásos megrendelési formájában, e-mailben vagy faxon, vagy a képviseletünkön kérhető magyar/olasz nyelvű Excel formátumú megrendelő nyomtatványon

Ha most megrendelést kíván továbbítani, itt megteheti:
rendelését e-mail formájában csatolmányként elküldve az info ekkor mediterran-textil.hu címen fogadjuk

Visszaigazolás

Image Rendszeres kapcsolat esetén a Zucchi csoport 3 munkanapon belül feldolgozza a rendeléseket (olasz munkaszüneti napok figyelembevételével), ezt követően pro-forma számlát küld a képviseletnek.

Szállítás

A raktár megadja a dobozok darabszámát, tömegét és térdfogatát, a szállítás ezen adatok birtokában intézhető. Szállítást a Zucchi csoport NEM intéz, az ügyfelek saját szállítójukat szokták igénybe venni, illetve képviseletünk is tud ajánlani logisztikai partnereket. A gyakorlatban ez nem szokott gondot okozni, mert Milánó környékéről szinte naponta érkeznek szállítmányok.
A raktár címe:
Vincenzo Zucchi S.p.a
v. Legnano 24
20027 Rescaldina (MI)
Nyitvatartás:
8.30 - 12.30, 14.00- 17.00

Fizetés:

Előre átutalással Az áru raktári összekészítése a befizetés igazolásának megtörténte után kezdődik. A befizetés igazolását képviseletünknek lehet küldeni faxon vagy e-mail-en.
Kérjük a megrendelő cég nevét feltüntetni!

FOTÓGALÉRIA

A GYÁRTÓ ELÉRHETŐSÉGE

http://www.zucchi.it