Betöltés...
 

Yebane

Image

ÚJDONSÁGOK

Megérkeztek a 2014 -es ágytakarók, keresse katalógusunkat partnereinknél!

Image


CÉGISMERTETŐ

A Yebane Española Spanyolország második legnagyobb, hagyományosan jacquard-technológiát alkalmazó lakástextil gyártó cége. A gyár Alicante környékén, a fő textilipari vidéken található. A Yebane évente kétszer megújuló kollekciójában egyaránt megtalálhatóak a mediterrán és a modern hangulathoz illő textíliák. Több mint egymillió méteres raktárkészlettel rendelkezik bútorszövetekből, dekor-anyagokból, fényáteresztő függönyanyagokból. A termékek mind végben, mind vágóprogramban vásárolhatóak, akár 1 méteres mennyiségtől..


Jelentős a lángmentes (M1), szállodai célra alkalmas kollekció.

Rövid (maximum két hét) szállítási határidőt garantálnak több logisztikai partnerrel.

TERMÉKEK

Image

ÁRURENDELÉS

A szükséges adatok:

  • Megrendelő cég neve és szállítási cím:
  • Hivatkozás a Design-ra: pl. Genova vagy Genova C2 ha a "combi"-ból kér, Anyagszélesség : 140 ill 280 cm (fényáteresztő függönynél táblázatban adott)
  • színkód 0...1....2...
  • Megrendelt mennyiség (m)

A rendelés módja

Továbbítás a budapesti képviseleten keresztül, különösen az együttműködés kezdetekor, illetve speciális kérésekkor feltétlenül!

A megrendelés elküldhető a cég saját szokásos megrendelési formájában, e-mailben vagy faxon, vagy az alábbi magyar/spanyol nyelvű Excel formátumú megrendelő nyomtatványon

Ha most megrendelést kíván továbbítani, itt megteheti:
e-mail formájában vagy csatolmányként elküldve az info ekkor mediterran-textil.hu címen fogadjuk

Angol vagy spanyol nyelvű megrendelés közvetlenül a gyárnak, MÁSOLATTAL a budapesti képviseletnek kérünk küldeni.

e-mail: angeles.export ekkor yebane.com
Fax: (+34)-962 398 021 export ekkor yebane.com

Visszaigazolás

Image Rendszeres kapcsolat esetén a Yebane 3 munkanapon belül feldolgozza a rendeléseket (spanyol munkaszüneti napok figyelembevételével), ezt követően 2-3 napon belül útnak indítja őket. Mivel a kollekció 90%-a folyamatosan van raktáron, külön visszajelzés csak akkor érkezik, ha a szállítás akadályba ütközik.

Szállítás

A szállítmány indításakor a Yebane e-mail-en is elküldi a budapesti képviseletre a számla másolatát és az áru fuvarlevélszámát. A számla az árlistán feltüntetett EURO összeget és a szállítási díjat tartalmazza, a számlát Megrendelő postai úton a szállítmánytól külön kapja meg.

Fizetés:

Amennyiben a rendeléskor Megrendelőnek lejárt számlája van, először azt kell kiegyenlíteni, a Yebane csak azután tudja indítani a szállítmányt.

Megegyezéstől függően, rendszeres kapcsolatnál 30 nap utólagos fizetés lehetséges, a megegyezés szerinti időponttól.
Ha az átutalás megtörténtekor megadják az átutalás azonosító számát (SWIFT No.) vagy elküldik a bankkivonat másolatát faxon vagy e-mailben, megkönnyítik az összeg beazonosítását.

Kérjük a megrendelő cég nevét feltüntetni!
FOTÓGALÉRIA

A GYÁRTÓ weboldala

http://www.yebane.com/