Betöltés...
 

Naturtex Espana

Image

CÉGISMERTETŐ

A NATURTEX a spanyol lakás- és objekttextilgyártók egyik különleges szegmensébe tartozik azáltal, hogy felhasznált anyagaik ötvözik a természetes alapanyagokat (pl. szizál, rafia, cellulóz) korunk modern, akár „high” tech textíliáival. A „természetközeli” trend kedvelői számos csemegét találhatnak a méretre rendelhető szőnyegek, kárpitanyagok és speciális textilek között.


A céget  15 évvel ezelőtt alapította az iparágban nagy tapasztalatott szerzett ARTESA CSOPORT. Az Az ARTESA 50 éve áll a divat szolgálatában, különleges termékeket állít elő többek között a PRADA, GUCCI, CHANNEL márkák számára.
 
A NATURTEX ezzel a tapasztalattal a hátterében hozott friss ötleteket a dekoráció világába is. Az alapanyagok ismerete lehetővé tette különleges textíliák gyártását kárpitozásra, szőnyegezésre.
A cég termékei LOUIS VUITTON, KENZO, CELINE üzletdekorációjának szerves részei. Világszerte számos hotelprojektnél használják anyagaikat. Vezető tervezők, építészek, belsőépítészek, mint pl. JEAN NOUVEL, ALBERTO PINTO, TOMAS ALIA fordulnak előszeretettel a NATURTEX-hez, hogy projektjeik egyedi jellegét még inkább hangsúlyozhassák. A termékek egy része ipari célra is használható. Az autógyártásban a MERCEDES BENZ luxusbuszaihoz (EVOBUS) fejlesztettek ki speciális üléskárpitokat és padlószőnyegeket.

TERMÉKEK

Image

ÁRURENDELÉS

A szükséges adatok:

 • Megrendelő cég neve és szállítási cím:
 • Szőnyegnél:
  • Hivatkozás a Design-ra: pl. „Baltica”,
  • szőnyeg mérete (standard szélesség az árlistában szerepel, futókra illetve 10 m2 felett árajánlatot kell kérni)
  • szín
  • kiválasztott szegély neve és szélessége
  • az árkalkulációnál a standard szélességből leeső „hulladékot” is bele kell számolni, pld: 1,45*2,15 m-es szőnyegnél a szőnyeg költsége a standard szélesség (1,7m)*hosszúság (2,15m) összesen:3,12m2 ára, ehhez adandó még a szegély ára. A leeső részt elküldik, de kérni kell!

 • Kárpitanyagnál
  • „E-1759”-es kód.
  • Kívánt mennyiség (vágóprogram csak a vágott árral rendelkező termékekből lehetséges)
  • Kívánt eldolgozás illetve minta (pld. Hátoldal külön textilbevonattal, mintán filbevonat, anyagon nyomás , anyagon hímzés)

A rendelés módja:

Továbbítás a budapesti képviseleten keresztül, különösen az együttműködés kezdetekor, illetve speciális kérésekkor feltétlenül!

Ha most megrendelést kíván továbbítani, itt megteheti:


Angol vagy spanyol nyelvű megrendelés közvetlenül a gyárnak, MÁSOLATTAL a budapesti képviseletnek

e-mail: info ekkor naturtex.es
Fax: (+34)-96 540 1584

Visszaigazolás:

Rendszeres kapcsolat esetén a Naturtex 3 munkanapon belül feldolgozza a rendeléseket (spanyol munkaszüneti napok figyelembevételével), Az áru szállítása azonban hosszabb időt vesz igénybe, a kárpitanyagoknál 4 hetes határidővel kell számolni, a kézzel gyártott különleges szőnyegeknél (pl Abaka, Aspen) 8 hét a szállítási idő. A szállítási díj 1000 Euro alatti rendelésnél 40 Euro, nagyobb értékű rendelésnél az árban benne szerepel. A számla az árlistán feltüntetett EURO összeget és a szállítási díjat számlázza. A számlát Megrendelő postai úton a gyártól a szállítmánytól külön kapja meg.

Fizetés:

A megegyezés szerint, eleinte előre. Rendszeres kapcsolatnál 30 nap utólagos fizetés lehetséges, megegyezés szerinti időponttól.
Ha az átutalás megtörténtekor megadják az átutalás azonosító számát (SWIFT No.) vagy elküldik a bankkivonat másolatát faxon vagy e-mailben, megkönnyítik az összeg beazonosítását.
FOTÓGALÉRIA


http://www.naturtex.es