Betöltés...
 

Martinelli Ginetto

CÉGISMERTETŐ

Image

A Martinelli Ginetto cég Észak-Olaszországban Bergamo közelében található. 1947 óta állít elő szállodai és otthoni használatra is alkalmas ágynemű- valamint éttermi abroszanyagokat.

TERMÉKEK


A pár éve bevezetett „I pronti” mintasál kollekció a raktárról rövid idő alatt elérhető textíliákat mutatja be. Eddig elsősorban szállodai ágyneműanyagaik magas minősége és kedvező ár/érték aránya nyerte el megrendelőink elégedettségét. Szeretnénk külön kiemelni az éttermi textíliákat és a luxus ágyneműanyagokat is.
Az éttermi textíliák fő jellemzője, hogy mindegyikük 95 oC-on mosható, a színes anyagok indanthren festésűek, ezért színtartósságuk kiváló. A MIOSOTIS „slágeranyag” semleges apró velúrszerű mintájú, 100% Poliészter, 380 cm széles, 6 színárnyalatban kapható. Szintén népszerű a minta nélküli ZAFFERANO, itt 16 szín közül lehet választani, az anyag 340 cm széles. Klasszikus mintás jacquard abroszanyagok és több színben kaphatóak a MUGHETTO, MIMOSA, LOTUS. A szintén több színben gyártott DAHLIA modern jacquard szövésével egyedülálló asztaldísz. Lurex minta nélkül, illetve virág- és indamintával ezüst és arany színekben szintén szerepel a kínálatban.
Image
A Martinelli Ginetto ágyneműanyagainak jelentős részét alkotja a szállodai kollekció. Itt kedvező ár érték arányban találhatunk különböző finomságú pamutszatén, perkál és kevert anyagokat is, többféle színben. A szokásos sima és csíkos mintán túlmenően érdekes egyedi minták is megtalálhatóak, mindez többnyire készen. A szállodai kollekción túlmenően a cég egyéb ágyneműanyagait is ajánljuk mindenkinek, aki lakberendezés, hálószoba tervezése során a készen kapható ágyneműk helyett a személyre szabott, különleges minőséget keresi. A színes és az anyagában mintás szatén anyagokon kívül virágmintás lehetőségekből választhatunk (MARYLIN, GRACE). Megtalálhatóak a vékony lenek is, pl. ARLES, PROVENZA, valamint a zeneszerzők neveit viselő luxus kategóriás valódi selymek.

Takaróanyagnak választható sok színben a puha kasmír és a tibeti gyapjú is. Ágytakaró varrható az eredetileg provanszi „boutis” korszerű változatából is.

ÁRURENDELÉS


A szükséges adatok:
· Megrendelő cég neve és szállítási cím:
· Hivatkozás a Design-ra: pl. Acanto
· színkód 0...1....2...
· Megrendelt mennyiség (m) - minimum 25 méteres végek rendelhetőek, kivéve a "luxus" kategóriát

A rendelés módja:

· Továbbítás a budapesti képviseleten keresztül, a raktárkészlet egyeztetése után. Megrendelését csatolmányként elküldve az info ekkor mediterran-textil.hu címen fogadjuk

Visszaigazolás:

Rendszeres kapcsolat esetén a Martinelli Ginetto 3 munkanapon belül feldolgozza a rendeléseket (olasz munkaszüneti napok figyelembevételével), és hivatalos visszaigazolást (Order Confirmation) Ezt követően fizetendő az áru ellenértéke, majd legkésőbb 1 héten belül útnak indítja az árut. A számla az árlistán feltüntetett EURO összeget és a szállítási díjat számlázza. A számlázás e-hiteles számlával történik.

Fizetés:

· Kisebb tételeknél előre, nagyobb rendeléseknél több részletben a megegyezés szerint
· Ha az átutalás megtörténtekor megadják az átutalás azonosító számát (SWIFT No.) vagy elküldik a bankkivonat másolatát faxon vagy e-mailben, megkönnyítik az összeg beazonosítását.
· Kérjük a megrendelő cég nevét feltüntetni!

FOTOGALÉRIA