Betöltés...
 

Lacoste lakástextilek

CÉGISMERTETŐ

A Zucchi csoporté a LACOSTE márka ágynemű és törülköző kollekciójának európai disztribúciós joga ezért képviseletünkön ezek a termékek is rendelhetőek.

TERMÉKEK

A LACOSTE kollekció mindig illeszkedik az aktuális LACOSTE világtrend színvilágához. A hanyag eleganciát sugárzó termékeket hűűvös színek, különleges vonalvezetés és kiemelkedő anyagminőség jellemzi. A kollekció nagyobbik része a LACOSTE pólók informális világát tükrözi, a LACOSTE Club gyűjtők pedig a kisszériás különlegességekből csemegézhetnek.

ÁRURENDELÉS

Image Továbbítás a budapesti képviseleten keresztül. A Lacoste termékek rendelését is a Zucchi group közös értékesítési irodájába továbbítjuk, a kelet-európai régiófelelősnek.

A szükséges adatok:

  • Megrendelő cég neve és címe, valamint Közösségi adószáma (első alkalommal csak).
  • A katalógusban szereplő termékkódok egyértelműen beazonosítják az árut. Az esetleges elírások elkerülésére kérjük megjelölni
  • a Design-t: pl. Cocostripe, "Multico"
  • termékfajtát: strandtörülköző, 100*180 cm
  • a színkódot var. 1, 2,…
  • a megrendelt mennyiséget

A megrendelés elküldhető a cég saját szokásos megrendelési formájában, e-mail-ben (csatolmányként elküldve az info ekkor mediterran-textil.hu címen fogadjuk), vagy faxon.


Visszaigazolás

Image Rendszeres kapcsolat esetén a magyar régiófelelős 3 munkanapon belül feldolgozza a rendeléseket (olasz munkaszüneti napok figyelembevételével), ezt követően pro-forma számlát küld a képviseletnek.

Szállítás

A raktár megadja a dobozok darabszámát, tömegét és térfogatát, a szállítás ezen adatok birtokában intézhető. Szállítást a Zucchi csoport NEM intéz, az ügyfelek saját szállítójukat szokták igénybe venni, illetve képviseletünk is tud ajánlani logisztikai partnereket. A gyakorlatban ez nem szokott gondot okozni, mert Milánó környékéről szinte naponta érkeznek szállítmányok.
A raktár címe:
Vincenzo Zucchi S.p.a
v. Legnano 24
20027 Rescaldina (MI)
Nyitvatartás:
8.30 - 12.30, 14.00- 17.00

Fizetés:

Előre átutalással Az áru raktári összekészítése a befizetés igazolásának megtörténte után kezdődik. A befizetés igazolását képviseletünknek lehet küldeni faxon vagy e-mail-en.
Kérjük a megrendelő cég nevét feltüntetni!FOTÓGALÉRIA