Betöltés...
 

LASA

Image

CÉGISMERTETŐ

A LASA Cégcsoport 1980-ban kezdte meg működését és rövid idő alatt ismertséget szerzett világszerte, elsősorban kiemelkedő gyártási kapacitásával, dinamikus export tevékenységével, kreativitásával. A csoport 3 cégből áll: LASA (Armando da Silva Antunes. S.A), Filasa (fonalgyártás) és Luzmonte (szállodai termékek). Ez a felépítés teljes vertikális integrációt tesz lehetővé a fonal előállításától kezdve a konfekcionált végtermékig. Image Az értékesítési tevékenységet a portugál, spanyol, angol, német és olasz önálló leányvállalatok végzik illetve helyi képviseletek. A LASA Europa legnagyobb törülközőgyártója, több ismert lakástextil márka részére gyárt frottírtermékeket, valamint Európa legnagyobb futballcsapatainak, és számos multinacionális cégnek állít elő promóciós termékeket.(pl. Coca Cola.) Az ágyneműgyártás területén kiemelkedő a Guy Laroche kollekció, továbbá a Lasarito gyerekkollekció. Magyarországon eddig több projektjük volt a Luzmont gyár által gyártott szállodai textíliákból. Minimális rendelési érték 500 Euro, nagyobb rendelések esetén a szállítási díj az árban szerepel.

TERMÉKEK

Image

ÁRURENDELÉS

A Lasa Internacional katalógusában, a Lasarito gyerekkatalógusban és a Luzmont szállodai katalógusban szereplő termékek folyamatosan készletről rendelhetők, a rendelés szállítási határideje általában 2 hét, az egyéni igény szerint gyártott termékek határideje 4-6 hét. Árajánlatkérés és rendelés a magyar képviseleten keresztül, a letölthető megrendelő nyomtatványon vagy a cég saját rendelési nyomtatványán lehetséges.

Ha most megrendelést kíván továbbítani, itt megteheti:

Visszaigazolás:

Rendszeres kapcsolat esetén a LASA 3 munkanapon belül feldolgozza a rendeléseket (munkaszüneti napok figyelembevételével), és visszaigazolja a szállítás időpomtját. Több szállítóval dolgoznak, de Magyarországra leginkább a Portugáliából általában péntekenként induló kamionnal szállítanak. Az áru a következő csütörtökön-pénteken érkezik a címzetthez. A szállítmány indításakor a LASA e-mail-en is elküldi a budapesti képviseletre a számla másolatát és az áru csomagolási listáját (packing list). A számla az árlistán feltüntetett EURO összeget és a szállítási díjat számlázza, a számlát Megrendelő postai úton a szállítmánytól külön kapja meg.

Fizetés:

  • A megegyezés szerint, első pár rendelésnél előre, rendszeres kapcsolatnál 30 nap utólagos fizetés lehetséges, megegyezés szerinti időponttól.
  • Nagyobb projektek esetén fizetés egyedi megállapodás szerint (pl. akkreditív)
  • Ha az átutalás megtörténtekor megadják az átutalás azonosító számát (SWIFT No.) vagy elküldik a bankkivonat másolatát faxon vagy e-mailben, megkönnyítik az összeg beazonosítását.
  • Kérjük a megrendelő cég nevét feltüntetni!

Szállítás

A kamionos szállítás többnyire az "Agility" céggel történik, a kamionok péntekenként indulnak Portugáliából, a szállítás kb. egy hetet vesz igénybe.

FOTÓGALÉRIA

A GYÁRTÓ ELÉRHETŐSÉGE

http://www.lasanet.pt