Betöltés...
 

Bemutatkozás

Köszöntjük Honlapunkon!

Image
Márkaképviseleti összeállításunkat elsősorban azoknak készítettük, akik hivatásuk révén foglalkoznak lakástextilekkel és ablakdekorációval.


Termékeink böngészését azonban bátran ajánljuk mindenkinek, aki spanyol és olasz kárpitanyagokkal, függönyökkel, speciális lakástextilekkel, szeretné otthonát díszíteni. Szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy textilálmaik, "álomtextileink" segítségével váljanak valóra.


A kereskedelmi képviseleti üzletág elsősorban spanyol és olasz nyelvű üzleti tanácsadói tevékenységünkből alakult ki. Az egymástól elkülönülten működő gyári képviseletek termékpalettáját, az "álomtextileket" kínáljuk együttesen, Mediterrán Textilálmok néven.

Utazásaink során megfigyelhettük, hogy a "mediterrán" nemcsak építészeti, lakberendezési stílus, hanem életérzés, mely egy módja annak, hogy kiegyensúlyozottan, és érzelmekben gazdagon élhessük meg hétköznapjainkat is. A modern mediterrán lakberendezésben, kicsit eltérő értelmezésben ugyan, de éppúgy helyet kap a minimál stílus is, mint a hagyományos klasszikus. A fiatal generáció számos új vállalkozást hozott létre, mely kreatív módon ötvözi a múlt hagyományait a technológiai újdonságokkal.


Működésünk alapelve, hogy a lakástextilek és az ablakdekoráció terén egymást kiegészítő termékeket kínálunk,

  • Image egymással versenyben nem lévő „mediterrán” gyártók kínálatából,
  • folyamatosan megújuló kollekciókkal közvetlen gyári kapcsolattal,
  • gyári árakon.


Partnereink hosszú távú, kiegyensúlyozott kapcsolatra törekednek a magyar piac szereplőivel.

Az egyes gyártók üzletpolitikája határozza meg, hogy milyen jellegű vevőkört céloznak meg, illetve, hogy az adott termékcsoportból mekkora a minimális rendelési érték. A gyárak folyamatosan dolgoznak azon is, hogy nemzetközi fuvarozókkal stratégiai együttműködéseket alakítsanak ki, így Magyarországra is versenyképes szállítási díjakat tudnak ajánlani.