Betöltés...
 

Bassetti

Image

CÉGISMERTETŐ

A Bassetti céget 1830-ban alapították Milánóban. Ma is a legismertebb olasz ágyneműmárka. Termékei között találjuk az otthonban használatos összes textíliát is, több családba csoportosítva. A sikert a kiváló termékek mellett innovatív termelési folyamatainak (pl. elsőként épített teljesen automatizált raktárt) és intenzív marketing tevékenységének (pl. „C’e Bassetti” franchise üzletek) köszönheti. Értékesítési hálózata az összes kontinensre kiterjed. 2001 óta a Zucchi csoport tagja, 2007 óta a termékeket a nemzetközi piacon együttesen kínálják. Évente kétszer jelentkeznek új kollekciókkal, ezek piacra kerülése pár héttel eltérhet, a rendelési határidők is ezt tükrözik. A raktáron lévő kollekcióra a rendeléstől számított kb. két hét szállítási határidőt garantálnak. Az átlagos rendelési érték partnereinknél mininum 2000 Euro/alkalom (Bassetti és Zucchi termékekre közösen). 1000 Euro felett is lehet rendelni, ez esetben a gyári árat 10% felár terheli.


A kollekciókból katalógust képviseletünk térítésmentesen tud küldeni, a termékekből anyagmintákat készséggel bemutatunk. Terméktípusonként 1 db mintadarabot a listaár kb. 60%-ért lehet rendelni.

TERMÉKEK

Image A termékeket a Bassetti márkán belül több kollekcióba csoportosították, elsősorban a megcélzott fogyasztói szegmens alapján.

A Bassetti termékek aktuális katalógusait megtekinthetik a www.bassetti.com/cataloghi címen

ÁRURENDELÉS

A rendelés módja

Továbbítás a budapesti képviseleten keresztül. A Bassetti termékek rendelését is a Zucchi group közös értékesítési irodájába továbbítjuk, a kelet-európai régiófelelősnek. A rendelés előtt mindenképpen célszerű tájékozódni az aktuális raktárkészletről, illetve javasoljuk, hogy újdonságok esetében a katalóguson túlmenően az anyagmintákat is tekintsék meg képviseletünkön.

A szükséges adatok:

  • Megrendelő cég neve és címe, valamint Közösségi adószáma (első alkalommal csak):
  • A katalógusban szereplő termékkódok egyértelműen beazonosítják az árut. Az esetleges elírások elkerülésére kérjük megjelölni
  • a Design-t: pl. Bassetti Granfoulard, "Fong"
  • termékfajtát: pl. paplanhuzatos garnitúra, 140*200 cm
  • a színkódot var. 1, 2,…
  • Megrendelt mennyiséget (db). Egyes termékekből pl. asztali futók, díszpárnák a megrendelési egység 4 db, de ezt a katalógus is jelöli.


A megrendelés elküldhető a cég saját szokásos megrendelési formájában, e-mailben vagy faxon, vagy a képviseletünkön kérhető magyar/olasz nyelvű Excel formátumú megrendelő nyomtatványon. Rendelését csatolmányként elküldve az info ekkor mediterran-textil.hu címen fogadjuk

Visszaigazolás

Image Rendszeres kapcsolat esetén a magyar régiófelelős 3 munkanapon belül feldolgozza a rendeléseket (olasz munkaszüneti napok figyelembevételével), ezt követően pro-forma számlát küld a képviseletnek.

Szállítás

A raktár megadja a dobozok darabszámát, tömegét és térdfogatát, a szállítás ezen adatok birtokában intézhető. Szállítást a Bassetti (Zucchi csoport) NEM intéz, az ügyfelek saját szállítójukat szokták igénybe venni, illetve képviseletünk is tud ajánlani logisztikai partnereket. A gyakorlatban ez nem szokott gondot okozni, mert Milánó környékéről szinte naponta érkeznek szállítmányok.
A raktár címe:
Vincenzo Zucchi S.p.a
v. Legnano 24
20027 Rescaldina (MI)
Nyitvatartás:
8.30 - 12.30, 14.00- 17.00

Fizetés:

Előre átutalással Az áru raktári összekészítése a befizetés igazolásának megtörténte után kezdődik. A befizetés igazolását képviseletünknek lehet küldeni faxon vagy e-mail-en.
Kérjük a megrendelő cég nevét feltüntetni!FOTÓGALÉRIA

A GYÁRTÓ ELÉRHETŐSÉGE

olaszul: http://www.bassetti.it
angolul: http://www.bassetti.com