Betöltés...
 

Avanmoda

Image

CÉGISMERTETŐ

Az AVANMODA 1940-ben alapított családi vállalkozás, a Barcelonához közeli Sabadellban , a katalán textilipari központban található. A cég bejegyzett neve az "L'Estor" rolót jelent, a Lonestor szabadalom révén váltak ismertté (lsd termékeknél).


Az AVANMODA-t kreativitásáról ismerik Európa szerte, a művészi tervezést ötvözi a technológiai innovációval. Lapfüggöny specialista, természetes hatású lapfüggöny anyagai egyenként "aláírt" design termékek. Egy specializált informatikai céggel közösen fejlesztettek ki egy függönytervező szoftvert, mely képviseletünk révén már a magyar érdeklődők számára is elérhető.

Partnereink induláskor megrendelhetik a a katalógust és a lapfüggönykollekció mintasáljait, továbbá a vágóprogram egyéb mintasáljait. Az induló minta költsége a darabszámtól függően 100-150 Euro. Minimális rendelési érték nincs, az anyagok kedvező szállítási díja miatt nagyon rugalmas kapcsolat alakítható ki.

TERMÉKEK

Image

ÁRURENDELÉS

A szükséges adatok:

 • Megrendelő cég neve és szállítási cím:
 • Lapfüggöny panelek esetén:
  • Hivatkozás a Design-ra: pl. Pizarro,
  • (design szinének megadása: pl. Pizarro amarillo (sárga)
  • panel színének megadása (kód vagy szín megnevezése)
  • Megrendelt panelek (90 cmszéles, 280 cm magas vágatok) **darabszáma mintánként. pl. 3 db. Pizarrro sárga, 2 db Pizarro vörös
  • Kéri-e a panelek szegését
  • Rendel-e szerkezetet is?
 • Lonestor és vágóprogramos anyagok esetén a megrendelt mennyiség, a Fantázianév és a színkód megadása szükséges.

A rendelés módja:

Továbbítás a budapesti képviseleten keresztül A megrendelés elküldhető a cég saját szokásos megrendelési formájában, e-mailben vagy faxon.

Ha most megrendelést kíván továbbítani, itt megteheti:


Visszaigazolás:

Rendszeres kapcsolat esetén az Avanmoda 5 munkanapon belül feldolgozza a rendeléseket (spanyol munkaszüneti napok figyelembevételével). A kért modelltől függ, hogy mikor tudják indítani, maximális szállítási idő szerkezettel 4 hét, csak anyagokra kb. 3 hét. A gyár a megrendelésről hivatalos visszaigazolást küld. A szállítmány indításakor az Avanmoda e-mail-en is elküldi a budapesti képviseletre a számla másolatát és az áru fuvarlevélszámát. A számla az árlistán feltüntetett EURO összeget és a szállítási díjat számlázza, a számlát Megrendelő postai úton a szállítmánytól külön kapja meg.

Fizetés:

A megegyezés szerint, eleinte előre fizetéssel, rendszeres kapcsolatnál 30 nap utólagos fizetés lehetséges, megegyezés szerinti időponttól.

Ha az átutalás megtörténtekor megadják az átutalás azonosító számát (SWIFT No.) vagy elküldik a bankkivonat másolatát faxon vagy e-mailben, megkönnyítik az összeg beazonosítását.

Kérjük a megrendelő cég nevét feltüntetni!

Az Avanmoda banki adatait a számlával együtt továbbítjuk Önöknek!

Szállítás

Az Avanmoda textilek szállítása esetén kedvező 20 Euro/csomag díjra állapodott meg szállítóival. 600 Euro megrendelési érték felett a szállítás ingyenes

LETÖLTÉSEK

Ha eddig nem jelentkezett be, itt be kell jelentkeznie!


FOTÓGALÉRIA


http://www.avanmoda.com

AVANMODA
L'ESTOR, S.L.
C/ Pare Fita, 54
08203 - Sabadell
Barcelona - Spain
Tel: (+34) 937 111 329
Fax: (+34) 937 120 145